Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Tips på restauranger i Stockholm för påskmiddag

Snart är påskveckan här och vi får möjlighet att pusta ut och njuta av lite ledighet från jobb och skola. För många anses påsken vara en av årets största högtider, som skall firas rejält, medan andra upplever påsken bara som en skön break från jobbet. Att fira påsken med en riktig god påskmiddag är något som de flesta gillar. Personligen så gillar jag utbudet på påskmiddagen mer än julbordet.

En rejäl påskmiddag för mig betyder mängder av ägg i olika former, fisk- och skaldjur samt givetvis sill av olika sorter. Påskmiddag på restaurang är inte riktigt lika vanligt som julbordet men det finns ett flertal restauranger i Stockholm som även serverar påskmiddag.

Vill du kanske slippa allt stök i köket i år och istället bara njuta av en färdiglagad påskmiddag på restaurang, med vänner och familj? Kolla in tipsen på några av Stockholms restauranger som serverar påskmiddag och påsk brunch under påskdagarna i år.


Restaurang Göteborg


Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad erbjuder på en välkomponerad påskmeny och restaurangen har öppet hela påskhelgen.

Påskens öppettider

Skärtorsdag 16.00-00.00

Långfredag 12.00-00.00

Påskafton 12.00-00.00

Påskdagen 12.00-00.00

Annadagpåsk 12.00-22.00


Stallmästaregården


Stallmästaregården som ligger i Kungliga Hagaparken erbjuder på en specialkomponerad påskmeny. Värdhuset har även ett specialerbjudande i form av ett påsk paket där övernattning, frukost och påskmiddag är inkluderat i priset.

 

Edsbacka Wärdshus


Edsbacka Wärdshus serverar en utsökt påskbuffé från långfredagen till påskdagen. Påskbuffén som serveras i wärdhusets glaspaveljong, inkluderar bland annat olika sorter sill, gravad lax med hovmästarsås samt nygräddade våfflor.

Påskbuffén finns att tillgå mellan 12.30-17.00.

Pris 325: -/person. 
Barn upp till 12 år betalar 10: -/år. Barn 12-15  175: -


Långholmens Wärdshus


Långholmens Wärdshus serverar en klassisk påskmeny från torsdag till lördag. Man kan välja mellan en tvårätters påskmeny för 315 kronor eller en trerätters för 370 kronor. Under söndag och måndag serveras en påsk inspireradbrunch från 12-16.