Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Libanesisk Restaurang

Om man vill ha en riktigt trevlig och social kväll så skulle jag rekommendera att pröva en riktigt bra libanesisk restaurang. Att äta middag på en libanesisk restaurang passar alldeles utmärkt för en helkväll i ett större sällskap. Libanesiska restauranger erbjuder på ett stort utbud av små rätter, meze, som är motsvarigheten till den spanska tapasen.

Det är jättemysigt att beställa in mängder av meze, som bland annat består av olika röror, bröd, kyckling, lamm mm., och sedan dela på alla rätter så att alla i sällskapet får pröva på allt. En libanesisk middag kan pågå i flera timmar och avslutas oftast med kryddigt kaffe och vattenpipa. Många libanesiska restauranger bjuder även på underhållning i form av magdans.

Det finns rätt så många libanesiska restauranger i Stockholm att välja mellan, men vi vill efterlysa de bästa av alla! Har du någon favorit bland Stockholms libanesiska restauranger? Då skulle vi vara oerhört tacksamma om du ville skriva och berätta om den restaurangen! Självklart får man även skriva om fler restauranger om man har flera favoriter. Med hjälp av era tips tänkte vi sedan göra Stockholms bästa favoritlista över libanesiska restauranger! Ett stort tack på förhand för hjälpen och ha en fantastisk dag!

Restaurang Område
Al Madinah - Södermalm Södermalm
Amida Kolgrill - Södermalm Södermalm
Café Corniche - Kungsholmen Kungsholmen
Fattoush - City - Sergels Torg City - Sergels Torg
Hoummus - Vasastan Vasastan
Lebanon Meza Lounge (City) - City - Kungsträdgården City - Kungsträdgården
Sahara Söder - Södermalm Södermalm
Tabbouli - Kungsholmen Kungsholmen
Tabbouli på Söder - Slussen Slussen