Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Grekisk Restaurang

 

Kommer du ihåg den där fantastiska känslan, då du var på semester i Grekland sist och satte dig ner för att äta middag på en äkta grekisk restaurang? Det är något alldeles speciellt med grekiska restauranger, eller hur? Det som kännetecknar en äkta grekisk restaurang för mig är de vit/blårutiga borddukarna, prydda med levande ljus, som utgör den där romantiska ”Lady och Lufsen känslan”. Det är också de grekiska medelhavsdelikatesserna som gör att man blir helt barnsligt lycklig. Till dessa hör bland annat rätter som souvlaki, gyros, grekisksallad, lantbröd med tzatziki och halloumi. Grekerna har en medfödd talang då det kommer till att ge god service, så det är också något som är viktigt för att restaurangen skall få den där äkta grekiska känslan.

Det finns ett stort utbud av grekiska restauranger i Stockholm och därför kan det vara svårt att hitta den där ”äkta” grekiska restaurangen, som kan föra dig tillbaka i tiden och återskapa känslan från greklandsresan. För att hitta dessa fantastiska grekiska restauranger vill vi be dig om hjälp. Har du någon favorit bland Stockholms grekiska restauranger?

Då skulle vi vara oerhört tacksamma om du ville skriva och berätta om den restaurangen! Självklart får man även skriva om fler restauranger om man har flera favoriter. Med hjälp av era tips tänkte vi sedan göra Stockholms bästa favoritlista över grekiska restauranger!

Ett stort tack på förhand för hjälpen och ha en fantastisk dag!

 

Restaurang Område
Allmänna Galleriet 925 - Kungsholmen Kungsholmen
AlltNiVill Catering/Restaurang - Gärdet Gärdet
Asteria, Restaurang - Vasastan Vasastan
Cipollini - Vasastan Vasastan
Grekisk Fastfood - Kungsholmen Kungsholmen
Kalimera - Kungsholmen Kungsholmen
Morkullan - Vasastan Vasastan
Taverna Deon - Vasastan Vasastan